Coș cumpărături
0 produse

Comenzi telefonice

0762634622 0212556266 0766441880
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile de peste 280 lei
ASISTENȚĂ
ONLINE
ÎNTREABĂ
SPECIALISTUL


Alpecin C1 Sampon cu Cofeina, 250ml, Dr. Wolff


0.0 adaugă comentarii | niciun comentariu
Dr. Wolff
Producător: Dr. Wolff
în stoc prețul nostru: 29,00 Lei preț vechi: 32,00 Leieconomisești 9% (3,00 Lei) * prețul conține TVA

oferte speciale

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzile de peste 280 lei
descriere

 

Alpecin C1

 

În 1930, primul produs Alpecin a revoluţionat îngrijirea părului. Pentru prima oară, un produs a fost capabil să combine îngrijirea părului cu tratarea iritaţiilor scalpului şi a căderii părului (numele brandului a fost creat printr-o asociere cu “alopecia” = căderea părului în limba latină).

 

 

Astazi, Alpecin C1 este samponul care stimulează creşterea părului direct la rădăcină. Produsul este atat de apreciat in Europa incat este numarul 1 in vanzari in Germania, UK, Elvetia si Austria in categoria sampoanelor ce previn caderea parului.

 

Întăreşte rădăcina de păr slăbită. Previne căderea părului din cauze ereditare.

Spălarea zilnică a părului cu C1 aduce pe loc rădăcinii ingredientul activ. Alpecin şampon cu cofeină C1 poate fi uşor detectabil chiar şi dupa ce este lăsat pe pielea capului doar 120 secunde.

Dacă este lăsat pe scalp mai mult timp, va fi absorbită mai multă cofeină.

 

Recomandare:

 

Lăsaţi să acţioneze pe pielea capului timp de 2 minute - de la aplicare până la clătire.

Spalati zilnic parul cu Alpecin C1 – foliculul pilos va beneficia astfel de cofeina activa.

 

În formula şamponului a fost omisă intenţionat introducerea balsamului (cum ar fi de exemplu siliconul) pentru ca părul dumneavoastră să fie mai aspru. Rezultatul este ca structura părului se îmbunătăţeşte doar după câteva spălări, părul subţire şi slăbit devenind mai puternic şi putand fi aranjat cu mult mai multă uşurinţă.

 

 

Va pierdeti parul?

Activati-i radacina in timpul spalarii!

 

 

Cafeina stimulează creşterea părului. Cu ajutorul studiilor s-a demonstrat că ingredientul cofeina împiedică pierderea părului de cauză ereditară. Acum puteţi aduce părului acest unic ingredient activ pe parcursul spălării – cu Alpecin beneficiind de un adevarat "dopping" pentru par.

 

Deşi, în trecut şampoanele erau utilizate numai pentru a curăţa părul şi scalpul, Dr. Kurt Wolff a reuşit să găsească o metodă de transport a cofeinei din şampon în scalp.
Mulţumită galenicii inovatoare (o bază specială de transport a ingredientului activ), cafeina pătrunde în scalp chiar din timpul spălării unde îşi exercită efectul.

 

Studiile făcute la Clinica Universităţii din Jena si la Clinica Universitatii din Berlin au demonstrat: cofeina pătrunde în rădăcina părului, protejând-o de impactul negativ al testosteronului şi de căderea sa prematură. Provocarea la care a trebuit să facă faţă Dr. Kurt Wolff-Research a fost să încorporeze suficient ingredient activ într-o formulă de şampon pentru ca el să poată pătrunde în scalp pe o perioadă scurtă de timp, cât este spălat părul.

Pe baza formulei cu cofeină (complex patentat), acest lucru este posibil dacă produsul este lăsat pe scalp timp de 2 minute.

 

Caderea parului afecteaza unul din doi barbati. In ce fel Alpecin combate caderea parului?

 

În 80% din cazuri, ceea ce îi îngrijorează pe bărbaţi este “alopecia androgenetică”: Pierderea părului datorată sensibilizării rădăcinii părului sub acţiunea hormonului denumit testosteron (DHT). Pe de-o parte, testosteronul stimulează formarea şi creşterea bărbii, şi a pilozităţii corpului, dar slăbeşte rădăcina părului de la nivelul scalpului. Rădăcinile mor prematur, deoarece testosteronul le blocheaza alimentarea cu energie. Având la bază o combinaţie de ingredienţi activi conţinând cofeină, Alpecin a reuşit să stopeze acest efect negativ, şi în felul acesta să lupte eficient împotriva căderii părului.

Pentru a înţelege mai bine efectul cofeinei, trebuie să urmărim cu atenţie ciclul de viaţă al firului de păr: În mod normal rădăcina părului este activă timp de 8 ani (faza de creştere) urmând o perioadă de inactivitate. Rădăcina eliberează firul de păr, acesta cade, fără a se instala însă, alopecia. În consecinţă, după această etapă rădăcina firului de păr începe o nouă etapă de creştere, acest ciclu repetându-se de aproximativ 14 ori pe întreaga perioadă a vieţii individului.

 

 

În cazul unei predispoziţii genetice, testosteronul (DHT), împiedică sinteza AMP-c, un mesager component al energiei, element absolut necesar în metabolismul foliculului pilos. Acest fapt scurtează faza de creştere şi viaţa firului de păr sfârşeşte în mod prematur. Dacă din ce în ce mai multe fire de păr mor în timp, se instaleaza calviţia.

 

Cafeina – ingredientul activ conţinut în Alpecin – protejează rădăcina părului împotriva atacului testosteronului. Aceasta prelungeşte faza de creştere a părului, ceea ce are ca rezultat o creştere normală a părului până la o vârstă înaintată.

Teste dermatologice recente, făcute la clinicile Universităţilor din Hamburg-Eppendorf şi Jena au confirmat eficienţa cofeinei împotriva testosteronului.

 

Alpecin C1 este un sampon fabricat in Germania.

Flacon de 250ml.

comentarii
adaugă comentariu
avantaje

peste 10.000 produse
prețuri excepționale
transport de la 17 lei >>
plata la livrare sau online >>
plățile se pot face online
tranzacții securizate 100%

promoții

Bepanthen 5% Unguent 100g Bayer
Bepanthen 5% Unguent 100g Bayer
45,82 Lei 35,00 Lei
reducere 24% (10,82 Lei)
Omega 3 Extra 1000mg, 60cps Doppelherz
Omega 3 Extra 1000mg, 60cps Doppelherz
(2)
45,79 Lei 39,00 Lei
reducere 15% (6,79 Lei)
Alpecin C1 Sampon cu Cofeina, 250ml, Dr. Wolff
Alpecin C1 Sampon cu Cofeina, 250ml, Dr. Wolff
32,00 Lei 29,00 Lei
reducere 9% (3,00 Lei)
Kollagen Beauty, 30 fiole buvabile
Kollagen Beauty, 30 fiole buvabile
240,00 Lei 190,00 Lei
reducere 21% (50,00 Lei)
Tensiometru Incheietura Mainii Panasonic EWBW10
Tensiometru Incheietura Mainii Panasonic EWBW10
280,00 Lei 219,99 Lei
reducere 21% (60,01 Lei)