Coș cumpărături
0 produse

Comenzi telefonice

0762634622 0212556266 0766441880
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile de peste 280 lei
ASISTENȚĂ
ONLINE
ÎNTREABĂ
SPECIALISTUL


Cordyceps Sinensis - Leacul împararatilor chinezi


0.0 adaugă comentarii | niciun comentariu
Producător:
indisponibil soluții alternative prețul nostru: 269,00 Lei preț vechi: 538,00 Leieconomisești 50% (269,00 Lei) * prețul conține TVA

oferte speciale

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzile de peste 280 lei
descriere

Datorită efectelor sale curative excepționale, Cordyceps este un produs extrem de solicitat în întreaga lume. Utilizat în urmă cu câteva decenii doar de nomenclatura chineză, președinți de stat, oameni de afaceri, atleți și celebrități din diverse domenii, Cordyceps a ajuns încet-încet să fie cunoscut pe scară largă. În ultima vreme însă, legislația chineză a devenit restrictivă cu privire la exportul unor produse de medicină chineză tradițională, Cordyceps devenind astfel un produs dificil de procurat.

 Mii de oameni din România au beneficiat de efectele extraordinare ale acestei ciuperci unice. După intrarea în vigoare a noii legislații chineze, am întrerupt pentru o vreme aducerea ei în țară. Acum suntem însă în măsură să vă putem oferi din nou Cordyceps, datorită parteneriatului nostru special cu compania chineză Xingfu Biological Co., Ltd. din Fuyang.

Produsul este realizat în China, de un colectiv de medici cu îndelungată experiență în medicina tradițională chineză și care folosește tehnologie avansată de extragere a substanțelor active.

Rata de absorbție în organism prin intermediul soluției orale este de 90%, spre deosebire de rata de absorbție prin intermediul pastilelor, care este semnificativ mai mică.

Cordyceps Sinensis - Leacul  împăraţiilor chinezi este renumit pentru efectele sale miraculoase de intarire a organismului uman si de redare a energiei.

Cordyceps Sinensis - Leacul  împăraţiilor chinezi este un supliment alimentar prezentat comercial sub formă de cutii în care se găsesc 12 flacoane (recipiente de sticlă), fiecare flacon conținând o doză zilnică de 30ml de soluție orală lichidă.

Printre beneficiile Cordyceps se pot enumera, in baza studiilor efectuate de-a lungul timpului:

- Putere uimitoare de revitalizare rapidă a organismului
- Crește imunitatea și întărește organismul
- Protejează organele interne: inima, plămânii, ficatul, rinichii
- Are efect anticancerigen / antitumoral dovedit
- Este antiastmatic, antiinflamator și antioxidant
- Întărește articulațiile
- Îmbunătățește performanțele fizice de orice fel
- Îmbunătățește fertilitatea partenerilor
- Ajută la recuperarea rapidă după răceli, boli, naștere sau adicție
- Are proprietăți anti-îmbătrânire și pro-longevitate

Pachetul de 12 flacoane este suficient pentru o cură recomandată de 12 zile.


Transportul este GRATUIT prin curier, iar livrarea se face în 24 de ore.

 

Ingrediente:

  • Extract de Cordyceps sinensis (95%)
  • Miere (5%)

Ciuperca Cordyceps este des folosită în medicina tradițională chineză, având proprietăți remarcabile, dovedite de-a lungul a mii de ani, de detoxifiere si revitalizare a organismului, dar si de tratare a unor afecțiuni concrete. Alături de gingseng și cornul de cerb, era unul dintre cele trei tonice esențiale din medicina chineză tradițională.
Cordyceps este, dupa cum confirma studiile efectuate in ultimele decenii: antioxidant, protector pulmonar și hepatic, cardioprotector, antitumoral, imunomodulator, imunostimulator, adjuvant în disfuncții sexuale, adjuvant în terapiile antitumorale, chimioterapie etc.

Cordyceps Sinensis - Leacul  împăraţiilor chinezi provine din corpul uscat al unei ciuperci care creste in conditii geografice si climaterice unice, doar pe platoul tibetan Qinghai, unde temperatura este foarte scăzută si oxigenul rarefiat. Aceste conditii sunt necesare pentru dezvoltarea pură a ciupercii Cordyceps, fără interferența sporilor altor ciuperci.
Această ciupercă-parazit crește din corpul unei larve îngropate în pământ și care-i servește drept rădăcină.

De aici îi vine și numele, folosit mai recent, de „caterpillar fungus” (ciuperca-omidă). În zilele noastre, Cordyceps este crescută în ferme-laboratoare și e o plantă „vegetariana”, fiindca nu se mai folosesc insecte ca gazda pentru dezvoltarea plantei.
Cordyceps a fost introdusă pentru prima dată în farmacopeea chineză în timpul dinastiei Qing, ultima dinastie imperială din China (1644-1912). Primele studii vorbeau despre capacitatea ciupercii de a trata diferite deficiente si disfunctii ale organelor interne: plamani, rinichi.
Culegerea acestei ciuperci de la altitudini mari făcea ca ea să poată fi folosita doar de catre cei privilegiati, care-si puteau permite pretul acesteia. Dar începând cu anul 1980, farmacologii americani au reușit să descompună ciuperca în diferite substanțe, precum extract (esență) de Cordyceps, acid Cordyceps, glycody cepiglycan, nucleozide și peptide. De asemenea, au descoperit că anumite substanțe extrase din Cordyceps pot îmbunătăți sistemul imunitar și pot crește rezistența organismului uman la o mare varietate de bacterii patogene sau tumori. În doar câțiva ani, Cordyceps a devenit cunoscut în lumea medicală pentru efectele sale miraculoase de întărire a organismului uman și de redare a energiei. Dacă în urmă cu câteva decenii printre cei care își puteau permite să folosească Cordyceps se numărau în special oameni cu posibilități materiale peste medie (politicieni, medici, sportivi, artiști etc.), acum acest produs a devenit accesibil tuturor.

 

comentarii
adaugă comentariu
avantaje

peste 10.000 produse
prețuri excepționale
transport de la 17 lei >>
plata la livrare sau online >>
plățile se pot face online
tranzacții securizate 100%

promoții

Celadrin Forte 60cps
Celadrin Forte 60cps
69,00 Lei 65,00 Lei
reducere 6% (4,00 Lei)
Imunoprotect Aktiv 50cps Doppelherz
Imunoprotect Aktiv 50cps Doppelherz
(13)
38,00 Lei 32,99 Lei
reducere 13% (5,01 Lei)
Omega 3 Extra 1000mg, 60cps Doppelherz
Omega 3 Extra 1000mg, 60cps Doppelherz
(2)
45,79 Lei 39,00 Lei
reducere 15% (6,79 Lei)
Eternelle Pharma Dermonu
Eternelle Pharma Dermonu
89,00 Lei 79,00 Lei
reducere 11% (10,00 Lei)
Zeoderm - Crema Reparatoare si Hidratanta ,50 ml
Zeoderm - Crema Reparatoare si Hidratanta ,50 ml
69,00 Lei 45,00 Lei
reducere 35% (24,00 Lei)
Huggies Little Swimmers - Chilotei impermeabili copii 3-4 (7-15kg)
Huggies Little Swimmers - Chilotei impermeabili copii 3-4 (7-15kg)
55,00 Lei 24,99 Lei
reducere 55% (30,01 Lei)