Coș cumpărături
0 produse

Comenzi telefonice

0762634622 0212556266 0766441880
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile de peste 280 lei
ASISTENȚĂ
ONLINE
ÎNTREABĂ
SPECIALISTUL


Scout 30cps SunWave Pharma


0.0 adaugă comentarii | niciun comentariu
Sun Wave Pharma
Producător: Sun Wave Pharma
indisponibil soluții alternative prețul nostru: 26,00 Lei preț vechi: 30,00 Leieconomisești 13% (4,00 Lei) * prețul conține TVA

oferte speciale

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzile de peste 280 lei
descriere
cod produs: AE792

Indicatii:
Scout este un supliment nutritiv care conţine o combinaţie echilibrată de minerale antioxidante, carotenoide, acizi graşi Omega-3, licopen şi acid alfa lipoic, cu o formulă care ajută la hrănirea şi protecţia celulelor şi, implicit, a întregului organism.
Boli cardiovasculare.
Ateroscleroza.
Diabet.
Scăderea riscului de apariţie a cancerului.
Afecţiuni ale sistemului nervos central.
Potenţarea sistemului imunitar.
Protejarea şi păstrarea vederii.

Compozitie:
Combinaţia din SCOUT poate fi folosită ca adjuvant sau profilactic în tratamentul unor afecţiuni cum ar fi: ateroscleroză, diabet, afecţiuni ale plămînilor la fumători, cataractă şi xeroftalmie, pentru întărirea sistemului imunitar, boli ale sistemului nervos central, arterite.
Este apreciat că 80% din bolile cronice de care suferim se datorează în principal atacurilor oxidanţilor care se numesc radicali liberi.
Bolile apar atunci când capacitatea de apărare a organismului este slăbită, iar aceasta, de cele mai multe ori, este o problemă de carenţă a unor elemente nutritive şi, în special, o deficienţă a sistemului antioxidant al organismului.

Acidul alfa lipoic este un antioxidant puternic, deosebit de important în regenerarea altor antioxidante: glutation, coenzima Q, vitamina C, vitamina E, cistină.
Are abilitatea unică de a acţiona intra şi extracelular.
ALA are efect benefic la persoanele cu diabet zaharat şi neuropatie periferică indusă de diabet (contribuie la eliminarea rapidă a glucozei din sânge).
ALA creşte imunitatea, menţine sănătatea aparatului cardiovascular prin prevenirea oxidării LDL colesterolului.
De asemenea, are efect antiobezitate prin inhibarea activităţii protein kinazei AMP în hipotalamus.

Acizii graşi Omega-3 (acidul eicosapentaenoic-EPA şi acidul docosahexaenoic-DHA) sunt denumiţi esenţiali deoarece au un rol deosebit de important în dezvoltarea şi funcţionarea organismului, nu pot fi sintetizaţi în organism şi trebuie aduşi din alimentaţie.
Ei contribuie la buna funcţionare şi formare a ţesuturilor din creier şi a retinei, ajută la formarea transmiţătorilor neurali, cum ar fi fosfatidilserina, cu rol important în funcţionarea creierului.
De asemenea, acizii EPA şi DHA sunt transformaţi în hormoni asemănători prostaglandinelor, care asigură buna funcţionare a activităţii celulare şi cardiovasculare.
DHA joacă un rol important în dezvoltarea neonatală, dezvoltarea în copilărie, la adolescenţă şi la maturitate şi în menţinerea puterii de concentrare şi a funcţiilor cognitive; contribuie la reducerea concentraţiei colesterolului şi a lipidelor totale din sânge şi funcţionează ca protector celular şi antioxidant prin conversia glutationului oxidat la glutation redus.

Carotenoidele sunt convertite în organism în vitamina A.
Aceasta a fost evidenţiată ca îmbunătăţind rezistenţa la infecţii şi este utilă, în mod special, în evitarea bolilor infecţioase şi neinfecţioase ale sistemului respirator şi de întărire a sistemului imunitar.

Vitamina A stimulează creşterea celulelor sănătoase şi este vitală pentru o bună sănătate a pielii, părului, danturii şi gingiilor, ochilor (retinei).

Zincul este un element esenţial pentru funcţionarea în condiţii normale a organismului.
Numeroase aspecte ale metabolismului celular sunt zinc-dependente.
Zincul joacă un rol important în creştere şi dezvoltare, în răspunsul sistemului imunitar, funcţia neurologică şi de reproducere.

Licopenul este un antioxidant puternic ce anihilează oxigenul atomic şi radicalii peroxid şi protejează stratul lipidic al celulelor.
Licopenul a fost asociat cu riscul scăzut al unor tipuri de cancer.
S-a constatat ca incidenţa bolilor de inimă este mai scăzută la persoanele care mănîncă alimente bogate în licopene.

Manganul este necesar pentru menţinerea stării de sănătate a pielii, oaselor şi a cartilagiilor, menţinerea în parametri normali a zahărului din sânge, pentru activarea enzimelor antioxidante.
Manganul are un rol important în metabolismul general al organismului: catalizează reacţii, activează aminoacizii necesari sintezei de proteine; contribuie la conducerea impulsurilor nervoase către muşchi.

Cuprul este necesar pentru producerea de ATP, a celulelor roşii şi a colagenului, dezvoltarea normală a oaselor, a creierului şi a nervilor tisulari.

Cromul intervine în metabolismul glucozei, regularizarea nivelului de zahăr din sânge şi sinteza de grăsimi şi proteine şi ajută la creşterea ţesuturilor şi a producerii de energie.

Seleniul este un microelement antioxidant şi, se presupune, cu efect anticancerigen.
În organism, seleniului îi revine rolul de a contribui la realizarea respiraţiei celulare, la protejarea hemoglobinei celulelor roşii.
În plus, seleniul este şi antiaterogen şi antisenescent, proprietăţi deosebit de benefice îndeosebi pentru persoanele în vârstă.
De asemenea, acest mineral contribuie la menţinerea elasticităţii ţesuturilor, atenuează simptomele specifice menopauzei, potenţează tratamentele aplicate în bolile cardiovasculare şi ale bolilor de scalp.

Mod d administrare:
1 capsulă pe zi.
Capsulele se înghit cu un pahar cu apă.

Mod de ambalare: 30 capsule

comentarii
adaugă comentariu
avantaje

peste 10.000 produse
prețuri excepționale
transport de la 17 lei >>
plata la livrare sau online >>
plățile se pot face online
tranzacții securizate 100%

promoții

Eubiotic Baby 3.5 G 10 plicuri Hansen
Eubiotic Baby 3.5 G 10 plicuri Hansen
28,99 Lei 23,99 Lei
reducere 17% (5,00 Lei)
Bifido Plus 30 plicuri 5g Innergy
Bifido Plus 30 plicuri 5g Innergy
(1)
99,00 Lei 89,90 Lei
reducere 9% (9,10 Lei)
Sebamed Deodorant balsam roll-on sensitive 50 ml
Sebamed Deodorant balsam roll-on sensitive 50 ml
(2)
37,00 Lei 32,99 Lei
reducere 11% (4,01 Lei)
Omega 3 Extra 1000mg, 60cps Doppelherz
Omega 3 Extra 1000mg, 60cps Doppelherz
(2)
45,79 Lei 39,00 Lei
reducere 15% (6,79 Lei)
IME-DC Ace dispozitiv intepare 100 bucati
IME-DC Ace dispozitiv intepare 100 bucati
21,09 Lei 15,90 Lei
reducere 25% (5,19 Lei)
Granovit Seminte In 200g
Granovit Seminte In 200g
4,48 Lei 3,73 Lei
reducere 17% (0,75 Lei)