Coș cumpărături
0 produse

Comenzi telefonice

0762634622 0212556266 0766441880
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile de peste 280 lei
ASISTENȚĂ
ONLINE
ÎNTREABĂ
SPECIALISTUL


Visislim Line 30 cps


0.0 adaugă comentarii | niciun comentariu
Capsugel
Producător: Capsugel
în stoc prețul nostru: 40,99 Lei preț vechi: 49,00 Leieconomisești 16% (8,01 Lei) * prețul conține TVA

oferte speciale

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzile de peste 280 lei
descriere

Visislim LINE – producatorul afirma ca este singurul produs pentru slăbit de acest gen care acţionează concentrat asupra zonelor problematice – coapse, talie, şolduri. Acesta asigură o slăbire durabilă şi sănătoasă prin curăţarea fină a grăsimilor şi a celulitei acumulate.

Eficienţa sa excelentă se datorează ingredientelor atent selecționate, care sunt combinate şi dozate cu precizie. Visislim LINE acţionează mult mai rapid şi eficient datorită formulei sale speciale lichide (Licaps de la fabricantul Capsugel).

 

 

Licaps® este o tehnologie inovativă care permite sigilarea ingredientelor lichide, proaspete, pure şi organice în capsule dure de gelatină fără tratament termic şi chimic. Tehnologia este elaborată şi brevetată de compania farmaceutică Capsugel, Franţa. Capsugel este înfiinţată în SUA în anul 1895 şi are experienţă bogată în producţia de capsule.

 

Licaps® se utilizează pentru producția de suplimente alimentare lichide. Produsele Visislim de la Licaps® îndeplinesc cele mai bune practici curente de fabricație și deţin certificatul GMP (Good manufacturing practice) de AFSSAPS (Agence française de sécurité sanitaire des produits de santé).

 

 

Slăbire fără efect de tip yo-yo

 

Visislim LINE accelerează arderea grăsimilor subcutanate, mai ales în zonele problematice şi opreşte formarea altora noi. Reduce dimensiunea taliei, face coapsele mai subţiri şi mai ferme şi „sculptează” şoldurile. Acumulările de grăsimi sunt transformate în muşchi şi astfel corpul devine mai subţire şi ferm. Echilibrează procesele metabolice ale organismului, asigură menținerea greutăţii obţinute pe o perioadă îndelungată de timp şi ajută la evitarea efectului de tip yо-yо. Funcționează mult mai bine atunci când este combinat cu mai multă mişcare.

 

Grijă pentru sănătate

 

Combinaţia unică de patru ingrediente naturale îmbunătăţeşte metabolismul. Reduce pofta de dulciuri şi menţine zahărul din sânge la valori normale. Accelerează eliberarea de energie în organism şi crește tonusul. Administrarea de Visislim LINE este o modalitate eficientă pentru menţinerea unei greutăţi sănătoase – un factor important pentru sănătatea omului.

 

INGREDIENTE
 

CANTITATE
pentru 1 capsulă

Acid linoleic conjugat
(CLA/Conjugated Linoleic Acid)

  305 mg

Extract de Ceai verde (Camellia sinensis extract)

  100 mg

Extract de Guarana (Guarana Extr.)

  50 mg

Crom (sub formă de Chromium (III) Chloride)

  25 µg

Substanţe auxiliare: ceară albă de albine, lecitină din soia

 

 

CLA (Acid linoleic conjugat) este un ingredient cu efect clinic dovedit de reducere a greutăţii. Opreşte procesul de depozitare şi acumulare a grăsimilor în organism. Stimulează arderea grăsimilor deja acumulate în muşchi, asigurând astfel un spor de energie. Astfel sunt inițiate arderea grăsimilor corporale şi topirea definitivă a kilogramelor în plus. Deosebit de eficient în zona şoldurilor, coapselor şi taliei. Accelerează procesele de ardere chiar şi în timpul nopţii, favorizând în mod activ reducerea greutăţii chiar şi în timpul somnului. Are şi o serie de efecte benefice pentru sănătate: reduce ţesutul gras în zona abdomenului, menţine colesterolul, trigliceridele şi nivelul glicemiei în limite normale, îmbunătăţeşte imunitatea.

 

Cromul este un microelement care contribuie la creşterea metabolismului zaharurilor şi la acţiunea şi eficienţa insulinei în organism. Acesta ajută metabolismul de carbohidrati, grăsimi și proteine. Este dovedit clinic faptul că, cromul menţine în limite normale valorile glicemiei, lipidelor şi a colesterolului. Ajută la reducerea ţesutului gras şi transformarea acestuia în masă musculară.

 

Extractul de Ceai verde este bogat în substanţe biologice active care accelerează digerarea grăsimilor şi contribuie la arderea mai rapidă şi descompunerea acestora în ficat. Este deosebit de eficient în reducerea greutăţii şi a dimensiunii taliei (slăbire). Acționează prin reducerea celulelor adipoase. Are impact asupra greutăţii corporale, reducând grăsimile prin îmbunătăţirea metabolismului acestora şi oxidare.

 

Extractul de Guarana (arbust peren din America de Sud) conţine o substanţă specială, o formă de cofeină, care iniţiază eliberarea rapidă a energiei în organismul uman. Îmbunătăţeşte procesele metabolice în organism şi crește nivelul energetic. Există dovezi ştiinţifice serioase cu privire la efectul guaranei asupra reducerii greutăţii, precum şi la menţinerea greutăţii sănătoase fără kilograme în plus. Manifestă un efect benefic în mai multe direcţii, sprijinind activitatea mentală, reducând oboseala şi menţinând tinereţea şi vitalitatea.

 

Cum se administrează Visislim LINE?

 

Câte 1 capsulă de 3 ori pe zi (indiferent dacă se ia înainte, în timpul sau după masă).

Pentru un rezultat de durată se recomandă să fie administrat nu mai puţin de 3 luni. Visislim LINE poate fi luat pe parcursul întregului an pentru menţinerea unei greutăţi sănătoase.

 

Contraindicaţii:

 

Nu sunt cunoscute. Femeilor însărcinate şi celor care alăptează li se recomandă să consulte un medic înainte de utilizare. Nu se recomandă persoanelor alergice la produse din peşte (capsule din gelatină de peşte).

Produsele Visislim la Licaps® îndeplinesc cerințele pentru produse curate şi naturale şi au considerabil mai puține substanţe suplimentare adăugate (agenţi de umplere), în comparaţie cu tabletele:

 

Fără solvenți
Fără conservanți
Fără gluten
Fără zahăr
Fără OMG

 

Toate produsele Visislim de la Licaps® sunt făcute din gelatină din produse de origine maritimă, astfel satisfacând diversele necesităţi ale utilizatorilor – vegetarieni, diferitele cerinţe culturale şi religioase şi altele.

 

Produsele, fabricate după tehnologia Licaps®, au un efect mult mai rapid în comparaţie cu alte produse care sunt sub forma de tablete sau formule de praf în capsule. Aceasta se bazează pe doi factori:

 

1. După ce pătrunde în organism, capsula de gelatină Licaps® se dizolvă repede şi eliberează conţinutul său.

2. Ingredientele active introduse în Licaps®, sunt dizolvate anticipat. Aceasta accelerează  considerabil  procesul  de absorbție în corp şi  efectul acestora.

 

 

• Licaps® utilizează tehnologia brevetată pentru sigilare a lichidelor în capsule numita LEMS™ (Liquid Encapsulation Microspray Sealing). Prin tehnologia unică se obţine o sigilare sigură  prin care se evită scurgerea conţinutului lichid iar ingredientele sunt protejate de oxidare şi de influența factorilor externi.

• Sigilarea Licaps® se face în întregime în mediul azotic. Produsele conţin bule de azot care garantează  păstrarea prospeţimii produsului pe o perioadă lungă.

• Capsulele Licaps® protejează ingredientele închise în ele de oxidare şi influenţe externe– reduc oxidarea şi îmbunătăţesc hidroizolarea. Nu se permite deteriorarea calităţilor ingredientelor, precum şi  interacţiuni secundare nedorite între ele.

• După sigilare, capsulele Licaps® nu pot fi deschise şi închise din nou. Acest lucru garantează utilizatorului că primeşte întotdeauna un produs proaspăt, pur şi sigur.

 

comentarii
adaugă comentariu
avantaje

peste 10.000 produse
prețuri excepționale
transport de la 17 lei >>
plata la livrare sau online >>
plățile se pot face online
tranzacții securizate 100%

promoții

Lyprinol 60cps Pharmalink
Lyprinol 60cps Pharmalink
(1)
170,00 Lei 158,90 Lei
reducere 7% (11,10 Lei)
Sebamed Deodorant balsam roll-on sensitive 50 ml
Sebamed Deodorant balsam roll-on sensitive 50 ml
(2)
37,00 Lei 32,99 Lei
reducere 11% (4,01 Lei)
Tensiometru de incheietura EW3006W800 Panasonic
Tensiometru de incheietura EW3006W800 Panasonic
231,83 Lei 199,99 Lei
reducere 14% (31,84 Lei)
Set manichiura si pedichiura + uscator de unghii Laica PC3005
Set manichiura si pedichiura + uscator de unghii Laica PC3005
129,00 Lei 119,00 Lei
reducere 8% (10,00 Lei)
Omega 3 Extra 1000mg, 60cps Doppelherz
Omega 3 Extra 1000mg, 60cps Doppelherz
(2)
45,79 Lei 39,00 Lei
reducere 15% (6,79 Lei)
Zeoderm - Crema Reparatoare si Hidratanta ,50 ml
Zeoderm - Crema Reparatoare si Hidratanta ,50 ml
69,00 Lei 45,00 Lei
reducere 35% (24,00 Lei)